Fit ciasto Marchewkowe

Ciasto Marchewkowe w wersji FIT

Ciasto Marchewkowe WypiekAna
Fit ciasto Marchewkowe
Wydruk przepisu
Podane wartości są na 1 porcję, użyto erytrolu. KCAL 137 Węglowodany 18 g Tłuszcze 7 g Białko 5 g
Porcje Czas przygotowania
12 porcji 15 minut
Czas gotowania
45 minut
Porcje Czas przygotowania
12 porcji 15 minut
Czas gotowania
45 minut
Fit ciasto Marchewkowe
Wydruk przepisu
Podane wartości są na 1 porcję, użyto erytrolu. KCAL 137 Węglowodany 18 g Tłuszcze 7 g Białko 5 g
Porcje Czas przygotowania
12 porcji 15 minut
Czas gotowania
45 minut
Porcje Czas przygotowania
12 porcji 15 minut
Czas gotowania
45 minut
Pozostałe informacje

Jeśli chcemy, żeby nasze ciasto było wegańskie, zamiast jajek możemy użyć aquafaby( woda po ciecierzycy).

Udostępnij ten przepis

Dodaj komentarz