Wegańskie nowoczesne monoporcje, torty, ciasta i beza
2 kwietnia 2023 08:30 - 16:00
zł750
Warsztaty cukiernicze: Wegańskie, nowoczesne cukiernictwo: monoporcje, torty, ciasta i beza.
Wspólnie wykonamy bezę wegańską- która wielu osobom spędza sen z powiek, jak to jest zrobione.
Jak zrobić te pyszności? Nic prostszego, nawet jeśli nigdy nie wykonywałeś toru pokażemy Ci od czego zacząć krok po kroku.
Wspólnie wykonamy bezę wegańską- która wielu osobom spędza sen z powiek, jak to jest zrobione.
Jak zrobić te pyszności? Nic prostszego, nawet jeśli nigdy nie wykonywałeś toru pokażemy Ci od czego zacząć krok po kroku.
Warsztaty skierowane są dla wszystkich bez względu na posiadane doświadczenie w pieczeniu J
Dużo wiedzy praktycznej jak i merytorycznej <3
Podczas warsztatów będziemy wykonywać:
Wykonanie słodyczy wegański:
– tort czekoladowy z nadzieniami
– idealne brownie wegański
– marchewkowe wegańskie
– tarta czekoladowa wegańska
– MINI BEZY PAVLOVE WEGAŃSKIE Nowoczesne cukiernictwo w formie MONOPORCJI
– monoporcja orzechowa
– caksicles (lody na ciepło) śmietankowe z musem owocowym
– cake popsWszystkie słodkości przygotowujemy od podstaw wraz ze zdobieniami.
Praca z agarem, mleczkiem kokosowym i wieloma innymi wegańskimi produktami
Pracujemy w trakcie warsztatów na produktach, eksperymentujemy ze smakami i omawiamy najważniejsze aspekty związane z wykonaniem wegańskich słodyczy i monoprocji
Dodatkowo każda osoba otrzyma :
dyplom
skrypt z przepisami
a to wszystko zabierze ze sobą do domu
Prowadząca:
Anna Samsel
Założycielka firmy WypiekAna i Akademii WypiekAna. “Z zawodu jestem inżynierem okrętownictwa- pieczenie od zawsze było moją pasją, które stało się również moją pracą. Zapraszam Was do mojego słodkiego świata w którym chętnie dzielę się swoją wiedzą i doświadczeniem “
Ilość miejsc ograniczona Czas Trwania 7-8 h Koszt: 750 zł Zapisy:
akademia@wypiekana.pl, tel. 608-419-930 Kup bilet